Google TV krijgt binnenkort mogelijk ondersteuning voor aanbevelingen voor meerdere gebruikersprofielen

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Google lijkt zich klaar te maken om nieuwe functies op zijn Google TV te introduceren. De service zou ondersteuning krijgen voor afzonderlijke profielen op de startpagina. Bovendien worden deze profielen op maat gemaakt voor persoonlijke aanbevelingen.

Volgens een rapport van 9To5Google, Google TV wordt bijgewerkt. Sinds de lancering is het mogelijk om in te loggen met meerdere Google-accounts. Er is ook een optie voor het kinderprofiel, dat inhoud toont die geschikt is voor de leeftijdsgroep van een kind.

Dat gezegd hebbende, als er meerdere volwassenen in uw gezin zijn ingelogd op het algemene Google TV-apparaat, worden het startscherm en de bijbehorende aanbevelingen gepersonaliseerd naar de smaak van het primaire account. Wanneer u een nieuw account toevoegt, krijgt u de waarschuwing ‘u ziet geen aanbevelingen voor die accounts op het startscherm van Google TV’. Dit kan echter binnenkort veranderen.

Volgens het rapport wordt de nieuwste Google TV-app, versie 1.0.370, geleverd met vroege voorbereidingen voor volledige ondersteuning voor profielen op het startscherm. De mensen bij de publicatie konden de verbeterde profielondersteuning van Google TV echter niet live op onze Chromecasts zien, zelfs niet nadat de nieuwe update was geïnstalleerd. Er wordt nog gewerkt aan het aanbieden van afzonderlijke aanbevelingen aan de leden van het huishouden. De gebruikers kunnen een ander account aan hun apparaat toevoegen om “hebben hun eigen gepersonaliseerde Google TV-ervaring.

Bovendien kan de startpagina van Google TV zich voorbereiden op betere ondersteuning van kinderprofielen. Binnenkort kun je een aparte ruimte creëren voor een kind in je gezin met hun favoriete apps en inhoud. Bovendien kunt u bestaande accounts beheren in Instellingen en vervolgens Accounts en inloggen.


Prakhar Khanna

Ik ben in verband gebracht met de technische industrie sinds 2014, toen ik mijn eerste blog bouwde. Ik heb gewerkt met Digit, een van India’s grootste technische publicaties. Vanaf nu werk ik als nieuwsredacteur bij Pocketnow, waar ik betaald word om te gebruiken en te schrijven over de allernieuwste technologie. U kunt mij bereiken op [email protected]

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare