iPhone 13 krijgt een nieuw oranje/brons kleurenschema

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Er zijn verschillende rapporten geweest over de aankomende iPhone 13-serie. Een van de meest populaire rapporten is dat deze serie met een kleinere inkeping zal komen. De nieuwste iPhone 13-renders van @Ian Zelbo laten iets anders zien. Deze renderings zijn gebaseerd op de uiteindelijke CAD-tekeningen van Jon Prosser. We kunnen zien dat de nieuwe iPhone hetzelfde camera-ontwerp en kleinere inkeping gebruikt als eerdere renders. Het nieuwe in deze render is echter de kleuroptie. Deze render laat zien dat de iPhone 13 een oranje / bronzen kleuroptie zal hebben. Dit lijkt geloofwaardiger dan de onbekende roze versie die eerder op internet circuleerde.

De iPhone 13-serie zal nog vier versies hebben. Qua uiterlijk is er niet veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger. Deze serie zal echter worden geleverd met een grotere chip en een grotere opslagcapaciteit. Het bedrijf zal ook de verversingssnelheid van het scherm upgraden.

iPhone 13

Vanaf nu zijn er berichten dat de iPhone 13-serie in september zal aankomen. Gezien de pandemische tijden kunnen er echter redenen zijn voor het bedrijf om het evenement uit te stellen. Maar met het succes van vaccinatie in veel delen van de wereld zal er waarschijnlijk geen uitstel zijn.

iPhone 13 speculaties

In andere rapporten zal het nieuwe weergave-effect van de iPhone 13-serie een doorbraak inluiden. Verder zal deze vlaggenschipserie van Apple ook het 120Hz LTPO OLED-paneel van Samsung gebruiken dat een 120Hz adaptieve verversingssnelheid ondersteunt.

iPhone 13

Dit scherm wordt geleverd met een slimme aanpassing van de schermverversingssnelheid (1 – 120 Hz) ten opzichte van de scherminhoud. Dit betekent dat wanneer je veeleisende games speelt, het scherm automatisch de verversingssnelheid instelt op 120Hz. Als u echter sms-berichten leest, wordt de verversingssnelheid van het scherm aanzienlijk verlaagd. Deze functie spaart automatisch de batterij van het apparaat. De iPhone 13 zal de eerste iPhone zijn die een schermverversingssnelheid boven 60 Hz gebruikt.

Bovendien zijn er speculaties dat deze smartphone een dubbel ontgrendelingsschema zal gebruiken. Dit betekent dat het zowel Face ID als Touch ID ondersteunt. Dit is de eerste keer dat Touch ID terugkeert naar de iPhone na vele jaren. Verder wordt de iPhone 13-serie geleverd met Apple’s nieuwe A15 bionische processor. Het ondersteunt ook Wi-Fi 6E-technologie en upgrades in de camerasensor. Deze serie maakt gebruik van een nieuwe ultragroothoeklens, van 5P (f/2.4) en vaste focus (FF) opgewaardeerd naar 6P (f/1.8).

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare