Messenger QR-codes herinneren ons eraan dat Facebook Pay nog steeds een ding is

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Facebook Pay werd in 2019 gelanceerd als een nieuw betalingssysteem voor WhatsApp, Instagram en FaceBook. Er wordt beweerd dat het een handige en veilige betaalmethode is die een consistente betalingservaring biedt in alle Facebook-apps. Het werd gelanceerd om bestaande transactiegewoonten binnen Facebook gemakkelijker te maken en tegelijkertijd veilige en beschermde betalingsinformatie te garanderen. Hoewel het niet veel in het nieuws is geweest, is het nog steeds een ding, en Facebook is nog steeds toegewijd aan het ontwikkelen van de functie. Het bedrijf maakt het nu gemakkelijker om geld te verzenden in Messenger.

Facebook Pay in Messenger ondersteunt nu QR-codes en gepersonaliseerde links voor betalingen van persoon tot persoon. De nieuwe update geeft gebruikers toegang tot hun QR-code en link in de instellingen van Messenger om een ​​betaling aan te vragen. Je hoeft geen vrienden te zijn met de andere persoon op Facebook om het te laten werken. Daarom werkt het in uw nabijgelegen coffeeshop of uw favoriete café, aangezien Facebook beweert dat het gemakkelijk is om betalingen aan vreemden aan te vragen met de nieuwe QR-codes.

Als Engadget rapporten, QR-codes in Messenger voor Facebook Pay kunnen handig zijn voor degenen die kopen en verkopen op Facebook Marketplace, waar transacties vaak beginnen op Messenger. Kopers en verkopers kunnen nu de betaling binnen Messenger afronden in plaats van zich te wenden tot Venmo of een andere app van derden. Daarom meer stimulans om in plaats daarvan Facebook Pay te gebruiken. Vanaf nu is de functie alleen beschikbaar in de VS. Facebook zegt echter dat aanvullende updates “binnenkort” zullen komen.

Met Facebook Pay kunnen gebruikers hun betaalmethode één keer toevoegen en deze vervolgens gebruiken voor enkele van ‘s werelds meest populaire en meest gebruikte services. Aan de andere kant voegt Messenger ook een aantal nieuwe functies toe, waaronder een nieuwe “snelle antwoord” -balk voor het reageren op foto’s en video’s. Je krijgt ook nieuwe chatthema’s om inboxen aan te passen.


Prakhar Khanna

Ik ben in verband gebracht met de technische industrie sinds 2014, toen ik mijn eerste blog bouwde. Ik heb gewerkt met Digit, een van India’s grootste technische publicaties. Vanaf nu werk ik als nieuwsredacteur bij Pocketnow, waar ik betaald word om te gebruiken en te schrijven over de allernieuwste technologie. U kunt mij bereiken op [email protected]

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare