Realme Book lekt in live shots

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Gisteren nog plaagde Realme zijn eerste laptop en nu Android-autoriteit heeft verschillende foto’s van het apparaat gekregen die ons een duidelijk beeld geven van wat er gaat komen.

De Realme Book heeft een scherm met een beeldverhouding van 3: 2 met vrij dunne randen en een Realme-logo aan de onderkant. De laptop lijkt een aluminium behuizing en een slank zijprofiel te hebben, zoals te zien is op een van de foto’s. We kunnen ook twee USB-C-poorten aan de linkerkant zien, wat zou kunnen betekenen dat de Realme Book wordt opgeladen via USB PD, hoewel dat nog niet is bevestigd.


Realme Book gelekte foto's (Bron: Android Authority)
Realme Book gelekte foto's (Bron: Android Authority)
Realme Book gelekte foto's (Bron: Android Authority)

Realme Book gelekte opnamen (Bron: Android-autoriteit)

We kunnen ook twee luidsprekeruitsparingen aan de onderkant waarnemen, evenals een grotere uitsparing voor koeling. Er is voorlopig geen informatie over de rest van de hardware. Zoals verwacht wordt de softwarekant gedekt door Windows 10.

In gerelateerd nieuws lekte de aankomende tablet van Realme ook in een van de opnamen. Het lijkt erop dat het bedrijf de naam Realme Pad heeft gekozen. De enige opname toont het zijprofiel van het apparaat dat plat lijkt te zijn. We zien ook een uitstekende camerabult.

Realme Pad-poster

Realme Pad-poster

Realme Pad zal naar verwachting op Android draaien, maar er zijn voorlopig geen verdere details over de grootte en specificaties. Zowel Realme Book als Realme Pad kunnen worden aangekondigd tijdens de wereldwijde lancering van Realme GT 5G volgende week op 15 juni.

Bron

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare