Samsung Galaxy S22 krijgt geen selfiecamera onder het scherm

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Het gerucht gaat dat de Galaxy S22-serie een aantal camera-verbeteringen biedt ten opzichte van zijn voorgangers en naar verwachting zou de selfie-camera onder het scherm er een van zijn. Volgens het meest recente gerucht dat rechtstreeks uit Zuid-Korea komt, zal Samsung de camera onder het scherm op de Galaxy S22 toch overslaan.

Interne bronnen noemen problemen met de kwaliteit en de opbrengst die Samsung ervan weerhouden de technologie op zijn Galaxy S22-modellen te gebruiken. Bovendien verschijnt in bepaalde situaties een mozaïekpatroon van het OLED-paneel, wat ook gold voor de ZTE Axon 20 5G, die we vorig jaar hebben getest.

Uiteindelijk heeft Samsung besloten om dit jaar een camera onder het scherm te implementeren op zijn 2022 Galaxy Note-modellen en de Z Fold3, aangezien deze laatste de mogelijkheid heeft om zijn camera’s aan de achterkant te gebruiken voor het vastleggen van selfies, zodat de inferieure camerakwaliteit onder het scherm niet zo’n groot probleem zijn en Samsung nog steeds in staat stellen een ononderbroken weergave te leveren.

Bron (in Korea)

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare