Waar vind je het belangrijkste nieuws over crypto?

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0
Ben jij een investeerder en investeer je in crypto? Dan is het natuurlijk van essentieel belang om het laatste nieuws over crypto op ieder gewenst moment tot je beschikking te hebben. Gelukkig is dit in de huidige tijd met het internet geen enkel probleem meer en kun je op ieder moment het laatste nieuws over crypto tevoorschijn halen. Echter is het dan wel belangrijk om te weten waar je deze informatie vandaan kunt halen en uiteraard in hoeverre dit ook daadwerkelijk betrouwbaar is. Speciaal daarom bespreken we in dit artikel een aantal belangrijke plekken waar jij je informatie vandaan kunt halen. Uiteraard is het wel aan jezelf om te onderzoeken of deze informatie betrouwbaar is ja of nee.

Cointelegraph.com

Eén van de belangrijkste websites als het gaat om nieuws over crypto, is Cointelegraph.com. Het is zelfs één van de nieuwssites die als eerste is gelanceerd, vanaf het moment dat de eerste cryptomunten op de markt kwamen. Hier vind je vooral inhoudelijk sterker artikelen en geven ze ook met alle plezier hun ongezouten mening. Dit maakt het dat het een redelijk objectief platform is en het nieuws wat hier te vinden is, in grote lijnen kloppend is met de werkelijkheid. Ook heeft dit platform als voordeel dat ze redelijk visueel zijn ingesteld. Dat wil zeggen dat ze gebruik maken van grafieken en andere illustraties om het verhaal duidelijk te maken.

Coindesk.com

Coindesk is al sinds jaar en dag een ontzettend druk bezocht platform. Ze hebben zelfs verschillende verslaggevers in dienst, die over de hele wereld dagelijks verslag uitbrengen van de laatste ontwikkelingen. Ook vind je tal van analyses en zijn de koersen live te volgen. Wanneer je op zoek bent naar een website die je realtime informatie en ook inzichten geeft over specifieke munten, dan is coindesk er zeker één om in de gaten te houden. Het nieuws is redelijk betrouwbaar, maar uiteraard is het wel goed om de bronnen extra te controleren. Vaak is het advies om te kijken of soortgelijke informatie op meerdere gerenommeerde websites wordt vermeld.

Coinmarketcap.com

Zijn nieuwsberichten en ook analyses niet iets wat je zoekt en is pure data voor jou voldoende om een keuze te kunnen maken? Dan is Coinmarketcap.com de plek waar jij moet zijn. Hier vind je namelijk de koers van alle duizenden munten die op dit moment verhandelbaar zijn op de tientallen verschillende exchanges. Toch is het niet aan te raden om alleen op basis hiervan je keuze te maken, maar ook zeker één van de hierboven genoemde nieuwssites te gebruiken. Crypto is en blijft natuurlijk investeren, wat de kans heeft om te dalen in waarde. Zorg er dus altijd voor dat je van te voren goed je onderzoek doet en niet meer geld investeert dan je eigenlijk zou kunnen missen.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Mondialtelecom
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare