Een smartphone voor je kind?

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Tegenwoordig zie je steeds meer kinderen met een smartphone in de hand. Al de kleinste kinderen zie je naar een schermpje staren. Sommige ouders zijn er fel op tegen en willen dit pas geven als de kinderen al wat ouder zijn. Andere ouders zitten nog te twijfelen of zij een telefoon voor hun kind willen gaan aanschaffen of niet. Voor die mensen is deze tekst bedoeld. In deze tekst worden een aantal voor- en nadelen van smartphones voor kinderen gegeven. Na het lezen van de tekst ben jij er hopelijk uit of jij een iPhone 13 pro abonnement gaat afsluiten voor je kind of dat je nog een aantal jaar wacht.

Is een smartphone slecht voor de gezondheid van je kind?

Er zijn mensen die beweren dat telefoons slecht zijn voor de gezondheid van kinderen. Ook zijn er veel deskundigen die het over eens zijn dat het overmatige gebruik van elektronische apparaten voor een slechte invloed op de gezondheid kan zorgen. Bovendien kunnen kinderen die in de nacht stiekem op deze apparaten zitten lijden aan slaaptekort. Echter hoeft dit niet gelijk te betekenen dat zij hoeven te fluiten naar hun iPhone 13 pro abonnement. Als jij als ouder goed in de gaten houdt wat jouw kind uitspookt op de telefoon en bijhoudt hoe lang hij of zij erop zit, dan kan er niet veel fout gaan. Bovendien zijn er genoeg manieren om via de telefoon scherm tijden in te stellen. Zo kun je voorkomen dat je kinderen te lang op het apparaat zitten.

Minder spelen met leeftijdsgenoten door de telefoon?

Ook zijn er mensen die beweren dat kinderen veel minder afspreken en spelen met leeftijdsgenoten als zij een telefoon hebben. Zij zouden dan veel liever binnen blijven om spelletjes te spelen dan dat zij naar buiten gaan met vrienden en vriendinnen. Echter heb je hier als ouder ook invloed op. Zo kun je ook om dit probleem tegen te gaan scherm tijden instellen. Of bijvoorbeeld afspraken maken met je kind over wanneer hij of zij op de telefoon mag zitten. Spreek bijvoorbeeld af om elke dag eerst even buiten te spelen en dat je kind dan als beloning even wat spelletjes mag spelen op de telefoon.

Telefoons zorgen voor veiligheid

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen hun kinderen een telefoon geven is voor de veiligheid. Als zij aan het buiten spelen zijn en er gebeurt iets, dan kunnen zij jou met hun telefoon bereiken. Ook als zij zelf vanuit school of de sport naar huis moeten komen is een telefoon handig. Zij kunnen jou door middel van hun mobiele data uit het iPhone 13 pro abonnement een bericht sturen dat zij vanaf school of de sport weggaan. Dan weet jij ongeveer binnen hoeveel minuten ze thuis zouden moeten zijn. Ook kun jij je kinderen volgen via de telefoon. Dan weet je altijd waar ze zijn.

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Mondialtelecom
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare