Samsung smart-tv’s, draadloze hoofdtelefoons en meer apparaten zijn te koop

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

We blijven gekke deals krijgen tijdens Memorial Day-weekend. Op dit moment zien we dat de Samsung 70-inch Class 7-serie LED 4K UHD Smart Tizen TV een korting van $ 70 krijgt, wat betekent dat je de jouwe kunt pakken voor $ 680. De Samsung 70-inch klasse 6-serie LED 4K Smart TV is ook in de uitverkoop en je kunt de jouwe krijgen voor $ 650 na een korting van $ 100.

De beste besparingen komen echter met de Samsung 75-inch Class 8-serie LED 4K Smart Tizen TV, die een korting van $ 200 krijgt, wat betekent dat je er een mee naar huis kunt nemen voor $ 1.000. En als u op zoek bent naar een meer betaalbare optie, hebben we ook ontdekt dat de LG Class UN7070 70-inch LED 4K Smart webOS TV voor $ 580 wordt verkocht na ontvangst van een korting van $ 50.

  Samsung 75-inch Klasse 8-serie LED 4K
  LG 70-inch klasse UN7070-serie LED 4K

Nu we naar de audioafdeling gaan, zien we dat de nieuwe Apple AirPods Max $ 29 korting krijgt op elke kleuroptie, behalve Space Gray. Dit betekent dat je een paar kunt krijgen voor $ 520 in zilver, hemelsblauw, roze of groen. En als je nog steeds het Space Gray-model wilt, bereid je dan voor om $ 10 meer te betalen, want ze krijgen gewoon een prijsverlaging van $ 19.

Stel dat u op zoek bent naar in-ear-opties. We hebben ontdekt dat de Google Pixel Buds 2 voor slechts $ 129 wordt verkocht, wat zich vertaalt in een besparing van $ 51 op hun bijna zwarte kleuroptie. U kunt ook een paar Jabra Elite 75t of de Jabra Elite Active 75t, die momenteel $ 130 en $ 150 kosten na respectievelijk $ 20 en $ 30 korting.

  Apple AirPods Max
  Google Pixel-knoppen 2
  Jabra Elite 75t

U kunt ook een nieuwe Philips Audio 3.1-kanaals Dolby Atmos Performance Soundbar-luidspreker met draadloze subwoofer krijgen die bij uw nieuwe Samsung Smart TV past. Het krijgt momenteel een korting van $ 15, wat betekent dat je er een kunt pakken voor $ 300. Ten slotte kunt u ook een nieuwe Marshall Emberton draagbare Bluetooth-luidspreker krijgen voor degenen die hun favoriete muziek onderweg willen meenemen. Het krijgt een korting van $ 20, dus je kunt de jouwe krijgen voor $ 130.

  Philips Audio Soundbar-luidspreker met draadloze subwoofer
  Marshall Emberton draagbare Bluetooth-luidspreker


Samuel Martinez

Een voormalige tweetalige leraar die de klas verliet om zich bij het team van Pocketnow aan te sluiten als nieuwsredacteur en contentmaker voor het Spaanse publiek. Een artiest van nature die houdt van videogames, gitaren, actiefiguren, koken, schilderen, tekenen en goede muziek.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Mondialtelecom
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare