Android 12-systeem heeft zijn eigen spelmodus

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

De Android 12 Beta 1 is nu officieel en is momenteel beschikbaar voor een overvloed aan apparaten. Dit nieuwe systeem wordt geleverd met een gloednieuwe interface. Er is ook een belangrijke verandering in de meldingsbalk en besturingsstijlen. Volgens rapporten ontdekten sommige ontwikkelaars dat het Android 12-systeem zijn eigen “Game Mode” heeft. Na het activeren van de spelmodus ontgrendelt het een reeks nieuwe functies.

Gebruikers kunnen de “Spelmodus” in de instellingeninterface van Android 12. Eerst moet u het menu “Melding” openen en naar de D . gaano Niet storen-interface. Klik vanaf daar op Schema’s. Daar ziet u de optie om de “Spelmodus” te activeren. Nadat je het hebt geactiveerd, zie je de nieuwe functies die bij de spelmodus horen. Het kan de FPS-framesnelheid, schermopname, screenshots en live gameschermen weergeven. Het lijkt er echter op dat de functie voorlopig niet volledig functioneel is

Android 12-spelmodus

Volgens rapporten kan de schermopnamefunctie van de interface ervoor kiezen om uit te voeren systeemaudio interne opname, microfoonopname of gelijktijdige opname. De spelmodi van de systemen van andere fabrikanten zijn voornamelijk bedoeld om de prestaties te verbeteren en assistentie te bieden, zoals spraak en bediening. De lancering van de Android 12 native game-modus van Google zal het voor game-ankers erg handig maken om videostreaming uit te voeren. Daarnaast lost de interne opnamefunctie ook het probleem op dat veel Android-systemen geen interne audio kunnen opnemen.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Mondialtelecom
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare