Realme Smart TV 4K belangrijkste specificaties en prijs gelekt

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Realme was van plan eerder deze maand zijn Realme X7 Max 5G samen met een nieuwe Smart TV in India uit te brengen. In het licht van de tweede golf van COVID-19 die regio’s zoals New Delhi teisterde, besloot het merk deze releases uit te stellen en de viering van het derde jubileum stop te zetten. Het bedrijf houdt zich echter aan het releaseschema van mei, aangezien de nieuwe producten op 31 mei als last-minute lancering zullen landen. We hebben meerdere lekken gezien over de Realme X7 Max 5G, die naar verwachting zal verschijnen als nieuwe merknaam GT Neo. Vandaag lekten de belangrijkste specificaties en prijsinformatie van de aanstaande Realme Smart TV 4K. Dus als je een fan bent van smart-tv’s, laten we dan eens kijken naar de specificaties van Realme’s nieuwe mededinger in het segment.

Realme Smart TV 4K (2021) verkrijgbaar in twee formaten

Volgens Debayan Roy van Gadgetsdata, die samenwerkt met Realmetimes voor zijn nieuwe lek, zal de nieuwe Realme Smart TV 4K verkrijgbaar zijn in twee maten: 43-inch en 50-inch. Dit is nauwelijks een verrassing, aangezien eerdere rapporten dergelijke maten suggereerden. Bovendien plaagde het bedrijf de kleinere maat al in april. Beide schermen hebben exact dezelfde specificaties. Deze televisies hebben een 4K-scherm dat een LCD-scherm met led-achtergrondverlichting moet zijn. Ze zullen 1,07 miljard kleuren, Dolby Vision en een kijkhoek van 178 graden bevatten.

De nieuwe Realme-tv’s worden geleverd met een MediaTek SoC die waarschijnlijk voor dit soort producten is ontwikkeld. Helaas is er geen informatie over de hoeveelheid RAM en interne opslag. Hopelijk zal de nieuwe tv zich onderscheiden van sommige modellen op de markt die nog steeds weinig opslagruimte hebben. Wat software betreft, blijft Realme bij Android TV 10. Het biedt ondersteuning voor trending streaming-applicaties zoals YouTube, Twitch, Amazon Prime, Disney+, Hulu en zelfs op India gerichte services. We verwachten ook naadloze ondersteuning voor Google Chromecast en Google Assistant.

Als het gaat om connectiviteit en poorten, worden de televisies geleverd met dual-band wifi, Bluetooth 5.0, 3 x HDMI, 2 x USB, 1 x AV, tuner en Ethernet. Ten slotte zullen de tv’s voor audio 24 W quad-stereoluidsprekers bevatten met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS-HD.

De Realme Smart TV 4K met 43-inch heeft een prijskaartje tussen INR 28.000 ($ 386) en INR 30.000 ($ 414). Het paneel met een diagonaal van 50 inch heeft een prijskaartje tussen INR 33.000 en INR 35.000 (~ $ 455 tot $ 483).

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Mondialtelecom
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare