Wekelijkse peilingresultaten: de Poco M3 Pro 5G moet bewijzen dat hij beter is dan zijn 4G-broers en zussen

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Je kunt een 5G-telefoon krijgen met een beperkt budget, maar hoeveel mensen willen eigenlijk een goedkope 5G-telefoon? Afgaande op de peiling van vorige week, is er een groot aantal mensen die geïnteresseerd zijn in de next-gen netwerktechnologie, maar de Poco M3 Pro is niet per se hun favoriete 5G-telefoon voor het budget.

Sommigen grepen er al een tijdens de early bird deal die € 20 van de prijs afsloeg – in dit segment is dat een aanzienlijke korting. Maar nu de deal voorbij is, wachten mensen tot de recensies verschijnen.

Anderen wachten niet, ze hebben al genoegen genomen met andere 5G-modellen die ze beter vinden. Maar het zijn misschien niet de 5G-telefoons waarmee de M3 Pro echt concurreert. In de commentaren brachten velen de Poco X3 ter sprake (vergeet de NFC-versie niet), die ongeveer hetzelfde kost, maar een beter scherm en camera heeft, meer premium build en sneller opladen, alleen 4G wordt niet als zoveel beschouwd een probleem.

Mensen waren niet dolblij dat de Poco M3 Pro echt een Redmi Note 10 5G is met een ander achterpaneel. Erger nog, sommigen maakten zich zorgen dat de twee telefoons misschien niet zo identiek zijn als ze in eerste instantie lijken – krijgt de telefoon van het merk Redmi betere software die de Poco-telefoon ondersteunt? Kijken we naar eerdere modellen, bijvoorbeeld de Poco M2 Pro en de Redmi Note 9S (die bijna identiek zijn), dan zien we dat de Redmi in februari wel Android 11 kreeg, terwijl de Poco nog wacht. In januari zei een Poco-directeur dat het over “een paar weken” zou komen, maar in april bevond het zich nog in de testfase en moet het het nog verlaten.

Hoe dan ook, we zouden de Poco M3 Pro nog niet tellen. Poco heeft meer dan 3,2 miljoen eenheden van de vanille M3 verzonden en de twee liggen qua prijs niet zo ver uit elkaar. Verder nu de deal voor vroege vogels voorbij is, natuurlijk, maar we betwijfelen of dit de enige echte korting is die de Pro ooit zal krijgen.

Wekelijkse peilingresultaten: de Poco M3 Pro 5G moet bewijzen dat hij beter is dan zijn 4G-broers en zussen

Tenzij je denkt dat de vanille M3 beter is dan de M3 Pro – binnenkort zullen we meer te zeggen hebben over de kwestie, aangezien we zojuist een Pro hebben ontvangen om te beoordelen (en we hebben het vanille-model al beoordeeld).

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Mondialtelecom
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare