Twitter test nieuwe “Facebook-achtige” postreacties

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Volgens een verse verslag doen van, zal Twitter inspiratie van Facebook halen om een ​​geheel nieuwe functie te implementeren. Het microblogging-platform kopieert, of doet inspiratie op als je wilt, op Mark Zuckerberg’s reactiesysteem op sociale media. De informatie werd dit weekend onthuld door de bekende Jane Manchun Wong.

Volgens de ingenieur moet het nieuwe reactieformaat de opties “Cheer”, “Hmm”, “Sad” en “Haha” hebben, naast de al traditionele “Likes”. Omdat het platform in codes aanwezig is en nog niet helemaal klaar is, behouden sommige opties nog steeds de like-knop-emoji. Het zal niet de eerste keer zijn dat Twitter enkele functies van Facebook krijgt. Als je je herinnert, implementeerde de reus een paar jaar geleden nieuwe visuele richtlijnen op profielen die behoorlijk op Facebook leken.

De reacties van Facebook hebben de interacties van de gebruikers vernieuwd

De reacties werden zeer goed ontvangen door Facebook-gebruikers. Om die reden zijn we er vrij zeker van dat gebruikers het ook leuk zullen vinden op Twitter. In het verleden hadden Facebook-gebruikers alleen de “Vind ik leuk”-optie en soms was dat niet de beste manier om gevoelens of echte reacties te uiten. Tegenwoordig is het veel beter om een ​​”Haha” op een grappige post te plaatsen of een “Huilende” als je verdrietig bent met een specifieke post. Dit zal zeker een hit worden op Twitter zodra het live is. De vraag is nu natuurlijk wanneer en of het echt het daglicht zal zien.

Voorlopig moet Twitter nog zeggen wanneer de nieuwe functie het grote publiek zal bereiken. Bovendien is de nieuwigheid slechts een deel van een reeks verbeteringen die het sociale netwerk heeft doorgevoerd.

Een voorbeeld van nieuwe features zijn de Space features. Na veel lekken is het al beschikbaar op Desktop-pagina’s. Een andere nieuwigheid die deze week van tevoren lekte, was de betaalde service van het sociale netwerk. Onlangs heeft WhatsApp zijn betalingssysteem in Brazilië laten werken. We zijn er vrij zeker van dat andere sociale-mediaplatforms en berichten-apps functies zoals deze in meer markten zullen proberen te implementeren. Het microblogging-platform werkt er hard aan om de ervaring van zijn miljoen gebruikers te verbeteren. Hopelijk duurt het geen maanden voordat de nieuwe functies verschijnen.

In gerelateerd nieuws worstelt de socialemediagigant met de Indiase regering. India heeft sinds afgelopen woensdag nieuwe IT-regels voor bedrijven die in het land actief zijn. Terwijl socialemediagiganten proberen hieraan te voldoen, zijn sommige van deze veranderingen zorgwekkend. Gezien de groeiende spanning tussen sociale media en de overheid, zal het ons niet verbazen dat Twitter wordt verbannen naast zijn andere Amerikaanse sociale-mediaplatforms.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   Mondialtelecom
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare