Midea-koelkast met HarmonyOS komt op de markt voor 6.999 yuan ($ 1094)

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Een Midea-koelkast, ‘s werelds eerste HarmonyOS-koelkast, is nu verkrijgbaar in Huawei Mall. De oorspronkelijke prijs van deze koelkast is 7.999 yuan ($ 1.251), maar er is momenteel een prijsverlaging van 1000 yuan ($ 156). Dit betekent dat deze koelkast voor een beperkte tijd beschikbaar zal zijn voor 6.999 yuan ($ 1094). Het grootste hoogtepunt van de nieuwe Midea-koelkast is dat deze als eerste HarmonyOS gebruikt. Met behulp van dit systeem ondersteunt de koelkast een “touch” tweede niveau app-vrij distributienetwerk. Deze functie helpt gebruikers om de versheid van ingrediënten op elk moment met een aanraken.

Daarnaast kunnen gebruikers ook een groot aantal receptlessen met aanraking. Bovendien kunnen gebruikers ook informatie krijgen over te bereiden gerechten op basis van de ingrediënten in de koelkast. Bovendien kunt u met slechts één aanraking een originele service-ervaring van hoge kwaliteit krijgen, en een after-salesafspraak met één klik bespaart frequente en ongeldige communicatie.

‘s Werelds eerste HarmonyOS-koelkast

Verder heeft deze Midea koelkast een speciale nul graden ruimte om de smaak en voeding van kant-en-klaar vlees te behouden. Zo blijft het vlees mals en gemakkelijk te snijden zonder het tijdrovende ontdooiproces. Er is een speciale ruimte voor vochtigheidsregeling in de doos en de twee modi van hoge en lage luchtvochtigheid kunnen worden aangepast aan het voedsel. De hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat groenten en fruit langdurig vers blijven. De lage luchtvochtigheid bewaart echter gedroogd fruit en theebladeren.

Volgens het bedrijf heeft deze koelkast een totaal volume van 603 liter. Het volume van het koelgedeelte is 382 liter en het volume van het vriesgedeelte is 194 liter. Het heeft ook de nieuwe Chinese standaard niveau 1 energie-efficiëntie. Met zijn invertercompressoren is zijn energie-efficiëntie slechts 0,88 kilowattuur per dag. Het geluidsniveau is ook erg laag, zo laag als 38 decibel.

Op dit moment heeft Huawei Mall de kolom “HarmonyOS”. De eerste batch “HarmonyOS”-producten bevat 24 producten. Daarnaast staan ​​er 9 producten met HarmonyOS duidelijk op de pagina. De merken zijn onder andere Joyoung, Midea, Fangtai en Supor. Tijdens de persconferentie op 2 juni beweert Wang Chenglu, president van de afdeling consumentensoftware van Huawei, dat veel populaire fabrikanten zullen toetreden tot het HarmonyOS-ecosysteem. Hij beursgenoteerde bedrijven zoals China Mobile, Skyworth, 360 en Boss-apparaten. Op dit moment heeft de ecologische keten HarmonyOS 300+ applicatie- en servicepartners, 1.000+ hardwarepartners en 500.000+ ontwikkelaars.

Deze partners, hardware en ontwikkelaars zullen werken aan een overvloed aan producten die dit systeem zullen gebruiken. Deze producten omvatten: woninginrichting, reizen, onderwijs, kantoor, sport en gezondheid, overheid en bedrijfsleven, audiovisueel entertainment, etc.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare